fredag, maj 03, 2013

AT FINDE VEJ

Gårsdagens kombinerede faglige/hyggelige komsammen med min gamle studiegruppe blev lige nøjagtig så hyggelig som forventet. Jeg er så glad for, at vi holder fast i at mødes. Vi er to sygeplejersker, en fysioterapeut og en jordemoder, og snakken går livligt. Vi to sygeplejersker er begge ved at skrive afgangsprojekt, og her kan vi støtte hinanden. De to andre håber at få bevilget penge til de sidste moduler, så de også kan få en diplomuddannelse. Jeg havde fået at vide, at GPS ville lede mig på en omvej, men da jeg var i god tid i følge min GPS, så tog jeg omvejen, som går ned gennem det smukke område ved Skørping. Pludselig indså jeg, at der åbenbart var to enslydende veje i samme område, men ca. 16 km fra hinanden. Så fra at være i god tid endte jeg med at komme for sent. Men jeg fik da fotograferet en ødekirke og et gadekær på vejen.

20130502_174648

20130502_174659

I dag forsøger jeg så at finde vej ind i min opgave igen. Efter vejledningen i tirsdags mistede jeg orienteringen fuldstændig. Jeg syntes ellers, vi havde en god snak, men jeg fik ikke spurgt ind til helt konkrete ændringsforslag til det skrevne, og det slog mig ud af kurs. Nu er dagen i dag sat af til, at der både er tid til omveje, hvor jeg komme ud i afkroge af den viden, jeg har liggende i bøger og artikler omkring mig og til motorveje, hvor  jeg blot slår automatpiloten til og skriver uden at kritisere mig selv.

20130502_175152

Men først vil jeg nyde, at jeg har inviteret medarbejderne og landmanden på rundstykker. Her var der frost i morges, men solen skinner herligt. Ha en rigtig god fredag.

8 kommentarer:

 1. At finde vej er mange ting ... jeg håber du finder din i dag :-)
  Frosten nattebider også her, desværre, så vi tager stadig en skraber om morgenen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ellen. Og om kort tid kan du smide skraberen væk og vende dig om på den anden side og få dig en ny skraber :-)

   Slet
 2. Godt at du fandt vej selvom det var en smuk omvej. God arbejdslyst og en god dag til dig.. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie, ja jeg prøvede at overføre konceptet fra motorcykelture med at nyde vejen til målet, til sidst fik jeg så lidt meget travlt. Egentlig er det vel det samme med opgaven ;-)

   Slet
 3. Nyt ord i bogen: ø-d-e-k-i-r-k-e = ødekirke.
  Det er en fin fredag - bare lørdagen også bliver sådan.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, det er altid godt at få nye ord :-)

   Slet
 4. De kan være ganske drilagtige de der gps´er.. men som du selv er inde på, så kan man osse komme til at se ting man ellers ikke ville opdage fordi de leder én på eventyr.

  Ødekirke? Det var dog et sjovt ord - mon de osse findes i København og ca er dem der i følge ministeriet bør nedlægges?

  SvarSlet
  Svar
  1. Overleveren, GPS'er lever deres eget liv. Vi havde en, der altid ville have os på små omveje, indtil vi opdagede at den var sat til at køre på hovedveje, motorveje OG meget små veje ;-)
   Ødekirker er det måske dem, der skal nedlægges ;-)

   Slet