torsdag, maj 30, 2013

TIDLIGT OPPE

Landmanden skulle tidligt i marken i dag, så jeg var solidarisk og stod op sammen med ham kvart i fem. Mens han tog traktoren, tog jeg løbesko på.

20130530_050504

Solen var allerede oppe, månen var endnu ikke gået i seng, ænder og musvåge fløj af sted, fuglene havde gang i morgensangen og ræven smuttede over vejen, mens jeg løb. Nu er det tid til oprydning i huset, før rengøringsholdet ankommer, og klargøring af mig selv, jeg skal bruge hele formiddagen i Aalborg med møde på sygehuset og tandlægebesøg. Ha en god dag.

20130530_050519

14 kommentarer:

 1. Godmorgen Lene, sikke en dejlig morgen du stod op til.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, den var skøn og en smule kold til at begynde med :-)

   Slet
 2. Respekt !!!
  Løbe tur klokken 5 !
  Nyd din lange dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Miri, og da landmanden skal lige så tidligt op i morgen, så går vi tidligt i seng og gentager den tidlige morgenstund :-)

   Slet
 3. Tak, og din dag er ihvertfald startet smukt:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, det gjorde den :-)

   Slet
 4. God morgen (eller måske formiddag) til dig og tak for stemningen. Det er så fantastisk, du kommer op og får sat kroppen i omdrejninger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, ja hvem sku ha troet det for et år siden ;-)

   Slet
 5. I går hos Ellen fortalte du, at den oprindelige tekst og melodi til sangen "så længe skuden kan gå" er skrevet af Evert Taube. Tak for det :)
  Jeg hentede teksten hos festabc.dk, hvor der står, at melodien er af Evert Taube og den danske tekst af Otto Leisner. Længere nede skriver festabc så om den version, som Kim Larsen har sunget.

  Verden er nu meget sjov. Faktisk tænkte jeg på din blog, da jeg i går skrev om en e-bog: http://e-pages.dk/dsam/171206564/
  Jeg tænkte, at den måske kunne have interesse for dig i dit virke som sygeplerske. Nu har jeg ihvertfald taget mod til mig og lagt linket til bogen på din blog. PS. jeg synes vejret er alt for godt til et tandlægebesøg, men det er forhåbentlig hurtigt overstået :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Søren, jeg var lige inde på din blog og se omtalen, men havde ikke tid til at se på linket, det må jeg have gjort :-) Det var et kort bedsøg hos tandlægen, så det var ok.

   Slet
 6. Det er også dejligt at have det hele næsten for sig.. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, det havde jeg :-)

   Slet
 7. Sikken en herlig start på dagen og hvilket herligt vejr I har.....bliver helt misundelig.
  Rigtig dejlig dag til dig, Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nola, det har været et skønt vejr i dag :-)

   Slet