søndag, april 28, 2013

VINDBLÆST

P1050752

Det har været en herlig eftermiddag med gang i hjulene på motorcyklen. Vi fik set en god del af de gammelkendte steder i vestlige del af Vendsyssel, men også steder, vi aldrig havde været før. Solen skinnede og forsvandt indimellem bag skyer, men vinden holdt os ved selskab hele eftermiddagen. Jeg er træt nu og lidt forkommen, så en god kop te er brygget, det gør forhåbentlig underværker.

P1050756

Vi kørte ad kendte veje op til Thise bakker, hvor vi plejede at kælke om vinteren. Hvorfor holder man op med det, når børnene bliver store, det er jo stadig sjovt?

P1050759

Jeg elsker at køre i skove, lyset bliver filtreret på en ganske særlig måde.

P1050762

Jeg elsker at køre ved havet, her er det i Hirtshals. Som du kan se, er der gang i bølgerne.

P1050767

Stedet, jeg ikke kendte, er Bindslev gamle el-værk ved Uggerby Å. Flere af de andre havde prøvet at ro i kano neden for el-værket, det fik jeg også lyst til. Det var da en oplagt mulighed til sommer. Hvorfor skal man altid mødes over noget spiseligt omkring et bord? Det kunne være sjovt at pakke en madkurv og så mødes ved åen.

P1050764

Nu ses der fodbold, og jeg må videre med lektierne, godt at vi har rester af kyllinge-karrysuppen i køleskabet.

12 kommentarer:

 1. Det ser ud til at være rigtig dejligt at være ude på to hjul i det smukke danske forår. Det ser også ud som om I vælger at køre ad små veje, hvor naturen opleves bedst. Jeg drømmer om en motorcykel men får formentlig aldrig råd, for det er jo en dyr fornøjelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, vi vil allerhelst køre på veje uden striber i midten :-) Jeg håber du får lov til at opleve en tur på en motorcykel, om det bliver som chauffør eller bagsædepassager er underordnet, det er en skøn oplevelse :-)

   Slet
 2. Gemalen har været nordenfjords idag, og han siger, at det var k-o-l-d-t, men smukt er der jo. Håber, teen fik tøet dig op igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, der var hundehamrende koldt, jeg blev tøet op, havde alt for lidt tøj på, og det har så forårsaget en øm hals i dag. Det kan jeg takke mig selv for :-)

   Slet
 3. Sikke en dejlig tur I har været på, ideen med msdkurv og kanosejlads lyder rigtig god, når vandet bliver lidt varmere.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, rigtig skøn tur. varme er helt klart indforstået i kanoplanerne :-)

   Slet
 4. Nå, jeg troede egentlig, jeg hade sendt en kommentar?
  Men altså, jeg kiggede efter dig på vores vej hjem fra Holstebro, da vi passerede en flok mc'er. Men der var ingen på bagsæderne:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, vi var ikke på østsiden af Vendsyssel, det kunne have været hyggeligt at have vinket til hinanden :-)

   Slet
 5. En dejlig tur I har været på, og man kan godt blive lidt træt i starten af mc-sæsonen. Håber du har fået varmen igen :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, faktisk ikke, jeg skal have fundet den varme trøje og jeg måler IKKE min temperatur ;-)

   Slet
 6. Skøn og smuk tur at se til. Bare en skam, du skulle få en øm hals.
  Billeder fra havnen i Hirtshals minder mig altid om dengang, husbonden og jeg var på campingtur i Jylland (før børnene). Vi havde kørt op langs vestkysten og var nået til Hirtshals og ville finde en eller anden form for centrum og parkere bilen der. Vi kørte og kørte og fandt kun havnen :-) Jeg har stadig ingen anelse om, hvor stor eller hvor lille Hirtshals er, men havnen var der da, og vi følte os ret vindomsuste.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Conny, sidste år fandt jeg centrum (dvs nogle andre fandt det for mig), et dejligt torv med udsigt over havnen og en god isbod :-)
   Og lige nu sidder jeg med en endnu mere øm hals og drikker te, jeg må have fat i hyldebærsaft!

   Slet