torsdag, oktober 03, 2013

SIKKE EN DEJLIG DAG

I dag havde jeg bestemt, at jeg ville fokusere på at lytte til mine kolleger og på at være en hjælp og støtte for afsnittet og for mine kolleger. Retteligen er det jo andre, der skal vurdere dette, men jeg fik i hvert fald hørt om kollegers hverdag til kaffepausen, og jeg blev spurgt om hjælp og vejledning. Dagen gik hastigt, jeg havde en patient i dagafsnittet, jeg tog mod en patient i sengeafsnittet, jeg snakkede i telefon med diverse centre og enheder for at hjælpe en pårørende og patient. Jeg har fået masser af smil, jeg har fået skulderklap og tak. Men det allerbedste er, at jeg kan mærke, at jeg elsker mit fag. Jeg stortrives blandt patienter. Det gør mig ganske enkelt tindrende glad.

Glad blev jeg også i den tidlige morgenstund, hvor alt var mørkt, da jeg smuttede over gårdspladsen med skraldeposen. Stjernene tindrede og strålede om kap. Tænk at bo et sted, hvor jeg bare skal træde ud på trappen, og så kan jeg se stjernehimlen. Sikke en dejlig dag.

20 kommentarer:

 1. Ja sikke en dejlig dag du har haft.. :-)

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig hver eneste gang over så meget godt du gør for andre. Så mange gode ting du får givet videre i andres liv. Man kan vist rolig blive syg i din nærhed!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Stine, jeg vil nu helst at du forbliver rask :-)

   Slet
 3. Og du er bare et fantastisk positivt menneske, Lene. Jeg (og andre, kan jeg se) kan kun have respekt og beundring til overs for sådan en som dig.

  SvarSlet
 4. Jeg kan ikke se så mange stjerner, som du kan, og aldrig Mælkevejen (Vintergatan, som den hedder på svensk) - men jeg kan se stjerner, også inde midt i København.

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, det er imponerende og dejligt, at du kan, fordi jeg synes tit at gadelygter reducerer antallet af stjerner :-)

   Slet
 5. Det er så dejligt, at du kan møde din travle dag i et så positivt humør :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Miri, det er jo så heller ikke hver dag at jeg kan det ;-)

   Slet
 6. Du er bare så glad og positiv og det er skønt at læse dine indlæg. Jeg ville heller ikke være ked af, at blive syg i din nærhed.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Hanne, jeg vil helst have jer raske :-)

   Slet
 7. Heldige patienter og kolleger, der har dig omkring sig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Betty, jeg er så også heldig :-)

   Slet
 8. Ummm for et dejligt indlæg Lene :-) du gør dine omgivelser glade :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne, fordi mine omgivelser gør mig glade :-)

   Slet
 9. Sådan en god og givende arbejdsdag er god at have at tænke tilbage på, hvis man en dag skulle få en ret træls dag på arbejdet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, du har ret ;-) Vi står foran en meget spændende periode nu, jeg håber det går godt, men I skal nok høre om det uanset hvad :-)

   Slet