tirsdag, maj 14, 2013

BYTUR

“Jeg skal sikre mig, at du har nok at lave” Jo tak, jeg synes, der er rigeligt. Min vejleder drager til konference i Australien, heldigvis var hun tilfreds med min omskrevne problembeskrivelse og brugte tiden på at klæde mig på til de næste 14 dage. Nu venter der nogle travle dage, for jeg skal have skrevet metodeafsnittet, inden jeg skal lave mit fokusgruppeinterview i næste uge. Bagefter nåede jeg en kop te midt i mit yndlingsstudiemiljø. Her er højt til loftet, lyst og dejligt.

20130514_093939

20130514_093934

Blodbanken stod næst på listen, blodprocenten sagde god for tapningen, blodtrykket lå i den høje ende af det normale, men det gjorde det også sidst under diplomuddannelsen, så det satser jeg på kommer ned igen. Parkeringspladser er en by i Rusland, hvis man som personale kommer senere end klokken otte om morgenen og ikke vil betale for det. Blodbanken har sin egen 1-timesparkering, men jeg skulle også op på afdelingen, så jeg måtte bide i det sure æble og tage en betalingsplads.

Næste år kommer der nok gule blomster i naturens egne blomsterkrukker.

20130514_105347

Sidste punkt på listen var afdelingsbesøg, jeg skulle finde flere patienter, for af de tre på min liste, kunne to ikke og en sagde ja, og fire i alt er for lidt. Nu har jeg fundet nogle flere, som skal ringes til efter folks arbejdstid.

I gadebilledet ved sygehuset er et nyt spændende gavlmaleri undervejs, hvem der laver det og hvorfor ved jeg ikke. Men det pynter og får en til at stoppe op og kigge.

20130514_105605

20130514_105535

Jeg kunne have siddet i timevis og snakket inde på afdelingen, men det havde de da ikke tid til, og jeg har jo heller ikke. Så frem med bøgerne og gå i gang, fru landmandskone. God eftermiddag og aften til dig.

12 kommentarer:

 1. Hun er en af de heldige som skal til ICN konges gætter jeg på.. Jeg har spurgt vores formænd, om ikke de har brug for it hjælp dernede, men de mente ikke der var økonomi til det.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Korrekt Inge, og tænk hun havde egentlig aldrig haft lyst til at se Australien ! Ja jeg synes også du skulle med, it hjælp kan man altid bruge ;-)

   Slet
 2. Der sker da noget omkring dig, Lene ... håber du får patienter nok.
  Jeg har altid været så imponeret over, at man kan male så smukt i så stor en målestok. Gad vide hvordan de gør?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, og resten af dagen har så været optaget af landhusmoderlige sysler kombineret med læsning :-) Nu har jeg seks, men jeg vil gerne have en eller to mere.
   Der er ikke blevet malet på det i dag og i går, jeg havde håbet, at der i dag var aktivitet der, for det er utroligt at kunne bevare overblikket mens man har øje for detaljen.

   Slet
 3. Håper det ordner seg med nok pasienter i din oppgave, Lene. Lykke til!

  Likte godt gatemaleriet fra Aalborg. Så fint å gjøre noe vakkert ut av en trist vegg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Elisabeth, jeg har nok nu, men håber at to mere siger ja :-) Ja man bliver gald af at se på vægge med motiver

   Slet
 4. Jeg så en mand stå og male grafitti på en mur i Aalborg. Jeg standsede og spurgte, om han godt måtte det. Det måtte han:-) Det var en reklame for et galleri.

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, så håber vi at han talte sandt :-)

   Slet
 5. Poej poej med opgaven, den skal du nok faa styr paa. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tina, tak, det tror jeg også selv på, det er dog anderledes med en skriveproces på 10 uger end på 14 dage, hvoraf den ene uge var med en gruppe :-)

   Slet
 6. god energi til opgaven. Krydse fingre!
  Sikken en fin gavl, det ser spændende ud og er et lidt specielt billede midt i bybilledet. Kunne være sjovt at kende tanken bag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nola :-) Jeg kom lige i tanker om, at jeg vil prøve at ringe til hotellet, der støder op til gavlen, måske ved de noget ?

   Slet