torsdag, maj 09, 2013

COME RAIN , COME SUNSHINE

Come rain - come sunshine

What ever comes along the way

Come to me

Come rain - come sunshine

I'm here as well and time will tell so - come to me

20130509_062650

Desværre kan jeg ikke finde sangen med Ester Brohus, men den sang er en af de mere stille sange på min iPod. I dag vågnede jeg til en gårdsplads, som afslørede, at det havde regnet lidt i nat. Skyerne fyldte himlen, men ind imellem fik solen lov til at sende lys ud gennem sprækkerne. Og sådan har det skiftet hele morgenen. Så er der lyst inde i huset, så bliver der mørkt og der må tændes lys. Men nu er der vasket op og støvsuget.

20130509_063203

Landmanden er for længst ude og i gang. Sidst jeg så ham, var han i skarpt trav hen over gårdspladsen, ingen slendren her, og Istvan løb ved siden af med halen pegende direkte op mod himlen. Det er ikke alt, den må være med til, men i dag bliver vist en god dag for Istvan. I forgårs fik jeg ondt af den, så Istvan fik lov til at ligge inde ved siden af computeren, det passede den godt, men har den været med ude, så er det forbudt område. Der ligger jo nærmest en halv pose spagnum på bryggersgulvet, når jeg kommer ud om morgenen. Apropos spagnum så står der to smukke blomster på trappen fra indehaveren af gårdbutikken, hvor vi leverer kartofler til. De skal i en krukke i dag. Alle de andre krukker må vente, til jeg får lyst og overskud til havearbejde; det gælder også roserne, som er klar til at blive klippet ned.

20130509_070815

I dag er det Kristi Himmelfartsdag, her på gården skal vi arbejde begge to, men for mange er det optakten til en miniferie. Jeg har stadig et stille håb om, at jeg kunne nå dagens mål i løbet af de næste timer, så jeg kunne komme til gudstjeneste sammen med 5000 andre. Charlotte skal være med til at lede gudstjenesten, som er optakt til spændende kirkedage i Aalborg. Næste gang bliver i København 2016.

Et citat fra bogen: Det ender godt; en bog om døden, samtaler mellem Erik Bjergager og Johannes Møllehave:

“Hvordan opfatter du opstandelsen? Jeg mener, der er en del i kristendommen, som handler om at leve i forventningen, og forventningen er noget, som endnu ikke er kommet. Mit syn på evigheden formes i dag blandt andet af Grundtvigs smukke ord i salmen “Som forårssolen morgenrød”, hvor der står: Derfor, så længe verden står, nu efter vinter kommer vår livsalig i Guds rige (DDS 234). Så længe verden står, ender det ikke med kulde, gys, frost og vinter. Efter vinter kommer vår. Det er hans forkyndelse, at det livsalige Guds rige venter forude. Søren Kierkegaard siger, at man kan have evigheden i hjertet og dog høre stueuret slå. Det er evighedslængslen, han her beskriver. Vi lever vort liv på dette livs præmisser, hvor tiden går, men vi bærer evighedslængslen i vore hjerter.”

God Kristi Himmelfartsdag.

2 kommentarer:

 1. Der er nok at se til!
  Det er spændende med Kirkedagene i Aalborg, - jeg så klip derfra flere gange i løbet af dagen i går (og også Charlotte blive interviewet).

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, det er rigtig spændende med kirkedagene, og jeg ærgrer mig over, at jeg lige nu ikke kan finde ro og tid til at komme af sted.

   Slet