tirsdag, september 13, 2011

UDENFOR

rusker det i træerne, det har det gjort, lige siden jeg gik i seng. På det tidspunkt regnede det også, og jorden udenfor ser våd ud her til morgen. Ikke desto mindre har jeg smurt madpakkerne til eftermiddagsmaden, 5 i alt, vores medarbejdere har selv madpakker med til formiddag og frokost, og telefonforbindelsen kan fortælle mig i eftermiddag, om jeg skal tænke på aftensmad til mere end to. Det bliver vist et kartoffeloptagningsår med forhindringer, landmanden kørte en runde i går aftes, og der er stadig landmænd her, som ikke har fået høstet, og på flere kartoffelmarker har man haft problemer med at sidde fast.

Min kartoffeldag i går blev også med pauser, når der skulle sættes ekstra hjul på vognene og når det regnede, vi måtte stoppe klokken 14, så eftermiddagsmaden blev kun til os selv i går. Nu er jeg spændt på,om min eftermiddagste i dag skal ledsages af 5 madpakker, i så fald har jeg da to hunde og en mand til at hjælpe mig.

Kartoflerne må undvære mig de næste 6 dage, der står 3 dagvagter og 3 aftenvagter på programmet. Jeg glæder mig til at møde kolleger og nye patienter på en dag med helt anderledes udfordringer end det at tage jord fra kartofler.

Må din tirsdag blive fyldt med spændende og gode udfordringer.

vanddråbe

5 kommentarer:

 1. Jeg kan forestille mig, at den menneskelige kontakt på afdelingen er et udemærket alternativ til kartoflernes selskab. God tirsdag til dig.

  SvarSlet
 2. Ja helt uden forhindringer er det vist ikke i år.......det er da også utroligt det kan blive ved.

  Rigtig god vagt Lene :0)

  SvarSlet
 3. Bøndene har en virkelig utfordring med å få inn grøden denne høsten. HEr står det mange jorder med korn ute, Treskerene kommer ikke ut på jordene på grunn av våte jorder.
  Håper dere får inn alle potetene i løpet av høsten.
  Ønsker deg ei riktig god uke :)

  SvarSlet
 4. Tak - bortset fra forkølelsen, er det en travl tirsdag.
  Vi tænker meget på jer, landmænd. Som du ved, har jeg tæt kontakt til landbruget, og de har det ikke let.

  SvarSlet
 5. Tak Susanne, jeg havde en god og travl dag :-)

  Tak Dorthe :-) ja vejrudsigten giver ikke håb om lange tørre solskinsrige perioder.

  Tak Astrid :-) også her i Danmark er mange ramt hårdt, de kan ikke få høsten i hus, og skal måske købe foder til dyrene til høje priser.

  God bedring Charlotte :-) Nej det er hårdt for mange, det er svært at holde til, når det virkelig står slemt til. Varme tanker til den dejligste landmandskone, som du introducerede mig til :-)

  SvarSlet