lørdag, maj 11, 2013

DEN RETTE PÅKLÆDNING

Det kan være svært lige for tiden, bedst som man synes, at det er bare tæers vejr, så er det gummistøvlevejr. I går blev jeg reddet af 7elevenbutikken overfor sygehuset, de solgte paraplyer.

P1050864

De sidste par gange, jeg har været ude at løbe, har jeg haft for meget tøj på. Selvom jeg syntes,jeg havde reduceret det noget, endte jeg med ubehag. Det påvirkede mit løb, jeg kunne slet ike finde rytmen midt i alle hedeturene eller med tøj over armen. I dag tog jeg konsenkvensen, jeg måtte fryse det første stykke tid, indtil jeg havde løbet mig til varmen. Det duede! Jeg præsterede endda intervaltræning, godt nok i det små, men jeg gjorde det – luntede mens jeg talte til 30, løb mens jeg talte til 20, spurtede mens jeg talte til 10, og så 5 gange i træk.

P1050867

Morgenmaden smager skønt efter sådan en tur, og den lune te varmer mig, nu hvor pulsen er kommet ned og jeg småfryser lidt i mit sommertøj. Landmændene er gået i gang udenfor, kartoffellægningen går fremad, men når det regner, må de holde pauser. Så vi krydser fingre for at bygerne ikke finder deres vej hertil i dag. God lørdag til dig.

Billederne er fra gårsdagens aftengåtur.

P1050869

12 kommentarer:

 1. Jeg krydser fingre for at I får tørvejr, så kartoflerne kan komme i jorden, jeg savner nye danske kartofler med saltsmør.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge :-) uhm nye danske kartofler med creme fraichesovs med purløg og persille, så behøver jeg ikke kød :-)

   Slet
 2. Jeg kender udemærket det med løbeturerne og for meget tøj, det kan nemlig give rigtig meget ubehag... Faktisk næsten værre end at fryse lidt :o) så må man bare løbe lidt stærkere... Det lyder da flot med din intervaltræning, det skal nok give bonus - bare vent...

  Ja, vejre er noget ustabilt, jeg håber også jeg når ud både at løbe og regne, inden regnen sætter ind (det truer de med i eftermiddag), men vi krydser fingre for at vi HAR fået vores andel i det nordjyske!

  God arbejdsdag på gården og håber Landmanden får lagt en masse kartofler :o)
  Kram fra OddStyle

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina, ja at svede er faktisk ubehageligt, især hvis man så bliver afkølet, fordi man tager noget tøj af. Håber du når din løbetur, og vi holder fingrene krydset for tørvejr hele dagen :-)

   Slet
 3. Ja det vejr er ikke sådan at regne med. :) Flotte skybilleder. Fik du set filmen? :) God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak frk. Bibo, nej jeg venter til søndag, der vil jeg slappe af og lave alt muligt andet end afgangsprojekt, bl.a se film :-)

   Slet
 4. Hvor er de flotte de fotos! Skønne skyer og farver!

  Ja, her havde jeg også smidt sokkerne og så pludselig skal de frem igen, troede ellers først det skulle være til oktober :-)

  Jeg har også vænnet mig til ar starte power Walk turen ud med at fryse de første 2 km, og have det fint de sidste 3, når jeg har fået varmen. Bedre end at have det for varmt det meste af turen, men svært er det at finde den rette påklædning!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Elin :-) ja det kan jeg godt forstå du gør. Hellere lidt kold end for varm og så komme til at fryse, når sveden afkøles. Flot at du kommer af sted på Power walk, det gør godt i en travl hverdag.

   Slet
 5. Jeg synes altid det er svært med påklædningen i årstidsovergangene. Godt du fandt ud af det.

  Og så krydser jeg gerne fingre for at regnen venter til alle kartoflerne er lagt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pernille, nu håber jeg du kan strikke med krydsede fingre ;-) ja det føltes skønt ikke at blive distraheret af påklædningen.

   Slet
 6. Du gør vist, som mange løbetrænere prædiker: Tager ikke for meget tøj på. Jeg er slem til at være for varmt klædt på i overgangsperioderne.
  Og respekt for din intervaltræning! Der er gang i dig i øjeblikket - både opgaveskrivning, strikkeplaner, ny slags løbetræning!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Conny, du er min inspirationskilde :-) og der skal ske noget på den kedsommelige rute, jeg løber. I dag har jeg så haft for lidt tøj på.

   Slet