mandag, maj 20, 2013

GAMLE KVINDER OG BØRN

kan ikke tåle, når deres sovetider forrykker sig, eller hvis de får en lur midt på dagen, så de ikke kan sove om natten!

Nu har jeg så brugt en halv time på at grine mig gennem sjove indlæg på en blog i stedet for at skrive om fokusgruppeinterview. Gamle kvinder og børn forstår at prioritere :-) 

P1050921

En skypibe fanget af datteren på vores aftensgåtur forleden dag. Det handler om at have sans for at være i nuet og blik for de skønne, sjove ting i vores hverdag. Og nu vil jeg øve mig på at være til stede i min opgave, der er 8 timers forskel på Melbourne og Vildmosen, så jeg kan godt sende mail og sms sent i aften og så måske håbe på mail i morgen tidlig fra min vejleder. Og uanset opgave og ambitioner på egne vegne om et godt resultat så har jeg haft en skøn pinseweekend, og fra i morgen kan jeg tage andre steder hen og skrive, for landhusmoderen har overstået forårsarbejdets pligter for i år. Det lysner. God 2. pinsedag til dig.

6 kommentarer:

 1. Det lyder dejligt! Også god 2.pinsedag til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nola og i lige måde :-)

   Slet
 2. God og dejlig dag til dig :)
  Du har ret, der skal helst være styr på søvnen for halvgamle koner - jeg taler af erfaring ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Helle. Ja vi bliver som børn, pylret og nem at distrahere :-)

   Slet
  2. Jeg fungerer heller ikke godt hvis der bliver rykket rundt på min nattesøvn, så ja det må være noget med alderen. ;-D

   Slet
  3. Annemarie, det har helt sikkert noget at gøre med alderen. Jeg har oplevet kvinder i min alder sige, at det kunne de sagtens undvære, og når de så prøver en god søvnlængde godt nok med lidt opvågninger, så kan de mærke klart forskel. I denne tid, hvor jeg er get i seng på samme tid og stået op på samme tid, ja da har overskuddet bare været anderledes. Så det bliver hårdt når de skiftende vagter kommer igen. I gamle dage (da jeg var ung) da kørte det bare derudad :-)

   Slet