onsdag, maj 29, 2013

GID JEG VAR


 • dygtig til computer og alt det der og ikke bare en wannabe-blogger, så ville jeg vide, hvorfor at Nadias blog ikke bliver opdateret i min læseliste i blogger. Jeg går jo glip af herlige grin og ind imellem også erkendelse af, at Nadia altså er på alder med mine børn, så vi har ikke altid samme forståelsesramme ;-)
 • dygtig til computer og alt det der, så jeg kunne huske, hvor i alverden den knap, som jeg har fundet før, befinder sig på min Macbook Air, så fruens syn kunne få lidt hjælp fra skærmens lys.
 • dygtig til computer og alt det der, så jeg kan finde ud af at blive wordpresskunde. Jeg er nemlig kommet til at tilmelde mig til denne blog, og der skal man både være WP og kunne bruge APPs. Det havde jeg ikke læst, før end jeg tilmeldte mig ;-) (man skal jo lave noget som overspring)
 • dygtig til computer og alt det der, så jeg kunne huske hvordan det var, at jeg lavede diagrammer og satte dem i en ramme, så de kun fyldte 1 tegn. Godt jeg skal ind på afdelingen i morgen, så må jeg have computeren og de halvfærdige figurer med, jeg har nemlig en kollega, som er god til det. 
Men jeg er vild med min computer, for den giver mig mulighed for at surfe i blogland, mulighed for at dele nogle af mine tanker med jer og mulighed for massive overspringshandlinger. Så må det andet komme hen ad vejen

14 kommentarer:

 1. Hmm, sådan har jeg det også tit ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, det er godt at vide, at jeg ikke er den eneste :-)

   Slet
 2. Du er ikke alene. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, godt at vide, men du er dog nået et stykke videre, du bruger både WP og APPs :-)

   Slet
 3. PS. Hvis du spørger Overleveren eller Inge, så hjælper de dig med at oprette en app til tlf. det er ikke svært, Overleveren hjalp mig. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg tager fat i Inge :-)

   Slet
 4. Jeg kan hjælpe dig med noget af det.. :-)
  Nadias er kommet på eget domæne, så du skal oprette et nyt abonnement i din reader.

  Fedt at du også er med på fotobloggen, send mig en mail om hvor du går i stå, så hjælper jeg dig videre. Administratoren har lagt en god forklaring ud, men hvis man aldrig har prøvet wp, så er starten måske lidt op ad bakke.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, godt at have en blogven som dig :-) Jeg syntes jeg havde lagt den på en gang før, men nu får vi at se. Og jeg vil sætte mig i weekenden og se om jeg kan forstå det skrevne, ellers får du fluks en mail :-)

   Slet
 5. He he Lene :-) du kommer da vidt omkring og formår at gøre lige præcis dét min (IT) mand efterspørger, prøv dét, du kan ikke ødelægge noget :-) bare øve dig så bliver du automatisk bedre...
  Rigtig dejlig aften - kram fra OddStyle

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Tina, nyd du denne skønne følelse af at have overstået eksamen :-)

   Slet
 6. Wp er altså slet ikke så svær som I gør den til.. den er bare meget mere omfattende. Og appen til android kender jeg altså ikke så meget til mere, men mon ikke jeg kan hjælpe alligevel hvis Inge forsvinder ud på golfbanerne i stedet for at passe sin WP-supportertjans :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Overleveren, du kender vist Inge ;-) Jeg vil sætte mig ned og læse administrators vejledning, for man lærer jo bedst ved selv at gøre det, og så er det dejligt at vide hele to steder, jeg kan gå hen :-)

   Slet
 7. Lene, du kan nok ikke forvente at være både it-nørd og en fantastisk sygeplejerske :-)
  WP er meget bedre end Blogger, synes jeg - men jeg vil på ingen måde kalde mig ekspert ... Og slet ikke hvis det skal snakke sammen med en iPad!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, tak :-) At få ting til at snakke sammen er ikke min spidskompetence, for at sige det mildt ;-) Men jeg kan snakke med patienter, så det er da heldigvis det jeg skal :-)

   Slet