fredag, maj 24, 2013

HVAD SKER DER LIGE?

Uvist af hvilken grund ryger de engelsksprogede spammail ind på kommentarfeltet, de plejer nok at blive fanget af Bloggers spamfilter. Jeg har tømt spamboksen to gange i dag og manuelt fjernet spammail fra indlæg to gange.

Dagen er gået med noget og ingenting, synet er ikke skyld i min hovedpine, det har jeg nu fået konstateret. Det årlige møde med revisoren er overstået, det var også i orden. Nogle gange synes jeg, at det er det rene volapyk, når landmanden og revisoren snakker sammen, men med det vil jeg,  jeg lærer altid lidt hver gang.

Jeg har transskriberet lidt og skulle gerne nå lidt længere i dag, før end jeg holder fri. Morgendagen skal bruges på min far og gode venner. Men lige nu har jeg hygget mig med at lære scanneren at kende. Jeg har overhovedet ikke været struktureret, bare dykket ned i de skuffer, der indeholder alle vores papirbilleder. NEJ jeg har aldrig fået sat dem i mappe. Men nu må jeg heller være en seriøs studerende og få transskriberet noget (herligt ord :-)

Søren001

10 kommentarer:

 1. Man bliver helt blød om hjertet med sådan et billede lige fra skuffen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, det gør man :-)

   Slet
 2. Noget kunne tyde på, at de engelssprogede spammere er specielt aktive i de her dage. Jeg bliver også voldspammet ovre hos mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Henny, ja de kører vist en kampagne lige nu ;-)

   Slet
 3. Hvor er de søde dine to unger.. :-)
  Jeg måtte omkring dit link for at se hvad det fine ord betød, du har ret det er et herligt ord.
  Rigtig god weekend hos jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Inge, ja jeg er ved at lære at skrive og sige det, så jeg ikke snubler over det :-)Og jeg kan kun give dig ret, de ser så søde ud og har begge et lidt lurvorent smil, mon de synes, de har snydt deres mor til at give dem nogle rosiner ;-)

   Slet
 4. Hvor er de søde :-)
  Engelsksprogede spammere har en fest i øjeblikket overalt i blogland, tror jeg - irriterende, at de ikke automatisk bliver slettet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, det kan vi ikke blive uenige om :-) Ja det var helt slemt i går, i dag holder de åbenbart hviledag ;-)

   Slet
 5. Det er da ren hygge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, fuldstændig, læg mærke til datterens henslængte ben over stolen :-)

   Slet