torsdag, maj 02, 2013

SMILFREMKALDENDE

Jeg skal blot træde ud på trappen, så mærker jeg mundvigene trække sig opad. Der er fuglesang, der er fugle, som flyver højt op, der er lyden af traktorer, der er synet af en travl, men glad landmand. Han er i gang med at så, de andre kører stadig gylle ud. Havde han ikke haft den nye traktor, så skulle han selv sørge for gyllenedfældning og derefter såning. Himlen er blå, solen skinner det bedste, den har lært. Påskeliljerne på langs græsplænen er først ved at springe ud nu, modsat dem, der har stået i læ.

P1050804

Og sletning af spamkommentarer får også smilet frem. Der er visse former for intimt samvær, som bare lyder så sjovt på norsk, og nej du får ingen eksempler her ;-) Nu vil jeg sætte mig med regnskabet, det er vist nemmere at gå til og fra end opgaven. Aftensmaden er dejlig nem, i går fik de pasta og min udgave af “millionbøf” (som vi kaldte det i gamle dage, før sauce bolognese blev opfundet). Der var så meget tilbage, så resten røg i et ildfast fad, i dag er der købt ostesovs og reven ost samt ting til salatskålen. Så der skal kun dækkes bord, laves salat og sætte retten ind i ovnen, skønt. Og brød til eftermiddagsmadpakkerne er også købt, de skal bare smøres og så er det klart. Nå men det var det dersens regnskab, jeg kom fra. Ha en god dag.

P1050803

Nej, flagstangen er ikke ved at vælte, men jeg ville tage et billede af træet og himlen, så jeg satte mig på hug og fotograferede opad :-)

10 kommentarer:

 1. Jamen den himmel fås da heller ikke flottere :-)
  Hvem der bare gik hjemme ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, det sidste gør du jo snart :-) Og himlen er bare så blå, så blå, mon det er de lave temperaturer, der gør det?

   Slet
 2. Dejligt når der er noget der kan få smilet frem :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, det er der jo egentlig meget, der kan, når vi tænker os om :-)

   Slet
 3. Skønt med sol og dejlig, let aftensmad. God ide, i øvrigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Conny, og da fruen tager i byen, skulle det jo være nemt :-)

   Slet
 4. Åhhh hvor jeg elsker når himlen har den farve.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, det gør jeg også :-)

   Slet
 5. Det svært ikke at smile, når himlen er så blå.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, sådan er det :-)

   Slet