torsdag, november 20, 2008

DYREVENLIG

Udenfor står vores fugletræ, et grantræ af ubekendt art, det ser sølle ud på to af siderne, men vi nænner ikke at fælde det. Årsagen til dette skal findes i vort navn til træet. Fuglene elsker det træ, selv fasaner og duer, og de er formodentlig også årsagen til, at det går ud, for der er fugleklatter på alle de bare grene, det er kradse sager.


Der er et leben ved fuglehuset, gråspurvene hopper rundt nedenunder og spiser det som musvitter og solsorte smider ned. Fasankokkene var der fem af i går aftes, de gik rundt og snusede lidt, fandt frø, æbler og lignende, og så prøvede de at flyve op i træet flere på en gang, det gik ikke så godt, så de fortrak efter et stykke tid.

Laika har nydt oprydningen i dag, for landmanden og jeg havde sat hinanden stævne på kontoret, bunkerne truede med at lege Niagra Falls, så nu er de makuleret eller sat i mapper. Så mangler vi så at gennemgå mapper og reoler og kasser, men det må blive en anden dag. Laika har troligt holdt os ved selskab, hendes kurv står lige ved siden af døren til kontoret. Midt i oprydningen kom posten, og hun har altid en hundekiks med til Laika, i dag måtte hun helt hen til kurven, for Laika er blevet forvænnet, så hun gad ikke gå hen til døren, og vi kunne ikke komme ud for dyngerne på gulvet. Selv hvis Laika er med ude i kartoffelhuset, og døren til bryggerset står åben, så ligger der en hundekiks ovenpå avisen ;-)


Og helt uden for emne, så ringede symaskinereparatøren, at symaskinen er fikset, en ganske almindelig rensning og smøring og maskinen kører igen. Hvor heldig kan man være?

7 kommentarer:

 1. det er dejligt når posten har hundekiks med til Laika...hos os var det smeden der huskede på Peter..

  Lene altså...husk nu selv at give din maskine lidt olie i ny og næ...så skal den nok holde længe.
  Hver gang du skifter nål,så lige en sjat olie...for nålen husker du at skifte inden den knækker ikke?
  *LOL*

  SvarSlet
 2. Så er det vist bare igang med hjemmelavede julegaver nu symaskinen er kommet igang igen :-)

  SvarSlet
 3. Anne, hmm olie.... måske ;-)

  Marianne, det kan jeg slet ikke overskue ;-) men der er et par bukser eller to, der skal lægges op :-)

  SvarSlet
 4. Hurraaa for symaskinen.

  SvarSlet
 5. Conny, det er kvalitet :-)

  SvarSlet
 6. Godt du lader de gamle træer stå,de er jo til fornøjdelse, for både fuglene og dig.Godt den gamle symaskine køre igen.

  SvarSlet
 7. Conny, det er ikke pænt det træ, men fuglene elsker det :-)

  SvarSlet