tirsdag, november 25, 2008

HÅNDARBEJDE

Det skulle være så afstressende, men ikke når man troede, man var smart og hæklede to garnender sammen for at blive fri for at hæfte.

Det så ikke godt ud, og nu kan jeg ikke få det pillet op.

Og at være med på sidelinjen, mens landmanden ser fodbold, er absolut heller ikke afstressende, jeg tror ikke, man skal måle hans blodtryk lige nu ;-)

10 kommentarer:

 1. Aii Lene ....det er ikke sjovt, hverken det med de to ender, men heller ikke at være med på sidelinien når der ses fodbold :-)

  SvarSlet
 2. Anne, nu blev jeg så stædig, så systematik, en god lampe (garnet er sort) og to strikkepinde hjalp, så jeg er videre. Men det er Aab vist ikke, de er i hvert fald bagud ;-)

  SvarSlet
 3. Årh lige nu står det da 1-1. Ser det ikke, men hører det live hvis jeg skruer ned for tv'et. ;-) Pøj pøj med håndarbejdet.

  SvarSlet
 4. Frk Bibo og nu har de vundet :-)

  SvarSlet
 5. Og freden genoprettet i det lille hjem ;-)

  SvarSlet
 6. STine, jep :-) bortset fra at der lige er blevet pillet tre omgange op og landmanden var for glad til at kunne udvise sympati for fruens ærgelse :-)

  SvarSlet
 7. Hvorfor har jeg ikke svært ved at sætte mig ind i lige præcis denne problemstilling ;-)

  SvarSlet
 8. Ja hvorfor mon Stine :-)

  SvarSlet
 9. Her stod det også på fodbold og sokke strikning og lidt blog kikkeri

  SvarSlet
 10. Nej, vi var vist nogen der var i det røde felt. Manden og jeg stod på de sidste minutter.
  1. halvleg var ellers tilpas trist til, at der sagtens kunne strikkes og ses fodbold på samme tid, men det fik da en ende. Heldigvis gik det jo flot, så der bliver mere fodbold at se ;-)

  SvarSlet