torsdag, november 13, 2008

KLAR, PARAT

Ret beset kan jeg nu lave risengrød hver uge uden brok, der bor jo ingen børn her :-)

Da grøden har det med at ville gå sine egen veje bag min ryg, var jeg forberedt i dag.


Et nyt blad med et dejligt varmt portræt og interview med kronprinsessen blev læst lige ved siden af gryde og grydeske.

Uhm jeg er vild med risengrød, og mon jeg så ikke er klar til tre timers undervisning i økonomiprogram.

15 kommentarer:

  1. Uhm, jeg kan nu godt lide risengrød og har altid kunnet. Men min søster - dét er en helt anden historie. ;-)

    SvarSlet
  2. Jeg elsker og har altid elsket alle slags grød - mine unger spiser det, men yngste kunne leve af det - og gjorde det næsten en overgang ;)

    SvarSlet
  3. uhm - ja, det skal vi da vist også snart ha' - tak for inspirationen, Lene

    SvarSlet
  4. ps - min kommer altid ind i sengen at stå (som min mor gjorde), så går den ingen steder :-)

    SvarSlet
  5. frk.bibo, godt du ikke er din søster ;-)

    Helle K, mine børn kørte surt i det et år, hvor det var fast menu hver uge, jeg var stadig ikke træt af det :-)

    Helle, min gryde kommer normalt også ind i sengen, men det kunne jeg ikke nå i dag :-)

    SvarSlet
  6. Uhm ... vi fik risengrød i går. Det var dejligt :)
    Jeg allierer mig også med læsestof, så længe der skal røres, inden grøden havner i sengen. Det går meget hurtigere og bliver helt hyggeligt :)

    SvarSlet
  7. Risengrød, hirsegrød, byggrød, havregrød,kruskagrød, øllebrød...Grød.. Grød er jo sundt og vi spiste det da også , da børnene var små. Men ikke mere, hvis jeg må bestemme :-) !!

    SvarSlet
  8. Uhm, du giver mig lyst til risengrød. Jeg må ud og kigge i skabet.

    SvarSlet
  9. Der findes så mange dejlige typer grød, det er lidt synd, at det ikke bruges så meget mere ...

    SvarSlet
  10. Ejjjjj Lene, har også lige købt bladet i dag, tror jeg lægger mig over i sengen og råhygger med Mary.
    God weekend til dig.

    SvarSlet
  11. Heldigvis er mine tøser stadig friske på risengrøden. Det er en nem spise at tilbrede.
    Når det har kogt bliver det pakket ind i dyner og tæpper i sengen og så kan det passe sig selv mens man f.eks. går eller løber en tur.
    Så skal det bare koges op og have det sidste når man komemr tilbage.

    SvarSlet
  12. Risengrød kan jeg få så tidt jeg vil, da Poul mener det kun er noget man spiser lillejuleaften(men vi får det nu også på andre tidtpunkter af året)

    SvarSlet
  13. Min kommentar var forsvundet ud i intetheden... men jeg ville bare sige, at jeg er vild med grød

    Desværre fås risengrødsris ikke hernede - men i min barndom spiste vi det tit. Men også pærevælling - som jeg elsker... min far var fra Lolland-Falster og en bondedreng. Det fulgte med i vores hjem.

    Jeg skal helt sikkert have det til jul derhjemme!

    SvarSlet
  14. Jeg elsker grød og risengrøden fra sengen er en af favoritterne... :P
    Men gemalen kan kun lide øllebrød, så det er sjældent jeg får grød - desværre.
    Men hvis jeg har en aften hvor han ikke spiser hjemme finder jeg havregryn eller risgryn frem :P
    Håber risalamanden smagte de unge mennesker :)

    SvarSlet
  15. Pernille, det er nemlig hyggeligt, og så er det jo en god undskyldning for at få læst lidt i en hektisk hverdag ;-)

    Miri, godt du ikke bestemmer her ;-)

    Betty, gad vide om du fandt noget i skabet ;-)

    Madame, det er rigtigt, og lige nu får jeg lyst til at købe andre typer gryn til grød :-)

    Tak i lige måde sister, håber du også syntes om interviewet :-)

    fru green, måske var det den sidste linie jeg også skulle gøre, så det ikke var så fast :-)

    Conny, vi får også risengrød lillejuleaften ,men som barn fik jeg det juleaften :-)

    Nille, det hører da med til en dansk jul ;-) men pærevælling har jeg aldrig smagt.

    Else, det er slet ikke så ringe som aleneret :-) Og de spiser først risalamanden i aften :-)

    SvarSlet